Partokratija

HUMANISTA: Đilas poklonio svih deset stanova u Beogradu beskućnicima!

HUMANISTA: Đilas poklonio svih deset stanova u Beogradu beskućnicima!
Brifing.rs

Kontroverzni biznismen, bivši ministar bez portfelja u Vladi Vojislava Koštunice, bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke, a sada predsednik Stranke slobode i pravde, i vlasnik opozicione koalicije Savez za Srbiju, Dragan Đilas, poklonio je svih deset (10) stanova koje ima u Beogradu beskućnicima, odnosno porodicama koje imaju troje i više dece. Kritičari, međutim, kažu da je on ovo uradio samo da bi izbegao finansijsku inspekciju koju režim trenutno sprovodi nad njegovom ogomnom imovinom da bi utvrdila njeno poreklo i na koji način je stečena.

Ova vest obradovala je deset beogradskih siromašnih porodica, koje imaju samo reči hvale za Đilasa. 

– Prosto ne mogu da verujem da se ovo događa, da je sve ovo istina, i da ćemo moja deca i ja konačno dobiti svoj krov nad glavom. Hvala Đilasu do neba, ipak nije istina ono što o njemu kažu režimski mediji, da je on samo jedna žuta lopurda koja gleda šta će da ukrade i kako da strpa narodne pare u svoje duboke džepove, jer, evo, on je dokazao da mu ne trebaju te silne stotine miliona evra što je stekao ko zna kako i na koji način u vreme dok je bio glavni u Demokratskoj stranci i u Beogradu – kaže Milojka Petrović, samohrana majka troje maloletne dece.

Bračni par Đokić, koji već 25 godina živi podstanarski  u Beogradu sa četvoro dece, dodaje da je Đilasa poslalo nebo da pomogne sirotinji Srbije.

 – Mi smo veliki vernici, i poslednji dinar stavljali smo na oltar, da uzmu popovi, i dočekali smo da nam se dobro dobrim vrati! Ovo je sam Isus poslao našeg Dragančeta Đilasa da nam pokloni ovaj veliki i lep stan u Beogradu! Ima Boga, verujte, ima! Đilasu neka Bog da sve najbolje, neka mu da da se opet vrati na vlast, da se još više opet obogati, jer će, možda, posle opet da pokloni nešto sirotinji Srbije kao sada – kažu Đokići.

Dragan Đilas predao je ključeve od stanova novim vlasnicima sa suzama u očima, i rekao da mu je danas najlepši dan u životu.

– Molim novinare da ne prave senzaciju od ovog događaja. Ovo je samo jedan lep gest čoveka koji ima mnogo, i koji hoće da podeli deo onoga što ima sa onima koji nemaju ništa. Ne znače meni, verujte, ništa ovih 860 miliona evra koje imam, ako sam ja tužan kada vidim ljude poput ovih klošara, pardon, beskućnika da nisu srećni. Ovo je samo početak, jer ne nameravam da prekinem ovu akciju poklanjanja dela mog ogromnog bogatstva sirotinji Srbije – rekao je Đilas.

VEST JE ZABAVNO-SATIRIČNOG KARAKTERA I NEMA ZA CILJ DA BILO KOGA UVREDI.

vecernjenovosti.net

Kliknite da bi ste dodali komentar

Ostavi Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Partokratija
Copyright © 2019 Brifing.rs

Copyright © 2019 Brifing.rs